Letar du efter den bästa språkappen?

I den moderna värld vi lever i är det inte längre nödvändigt att sitta i ett klassrum för att lära sig ett språk. Nu går det att göra det genom att använda en språkapp. En stor fördel med dem är dessutom att du kan lära dig språket du väljer när det passar dig. Det finns många olika appar att välja mellan. Vissa lägger vikt på grammatik medan andra fokuserar mer på uttal. Vi ger en fullständig översikt över de olika språkapparna som finns och berättar mer om alla för- och nackdelar respektive app har. Detta för att det ska vara enklare för dig att göra ett val.

Varför lärasigspråk.se?

Eftersom det finns så många språkappar på marknaden kan det vara knepigt att veta vilken man egentligen ska använda sig av för att snabbt kunna lära sig ett nytt språk. Vi berättar om likheter och olikheter mellan de olika valmöjligheterna, vad de kostar och hur de fungerar. Genom det behöver du inte själv lägga ner tid på att inhämta information. Vi har gjort det jobbet åt dig.

Möt vårt team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam rutru m et tortor sit amet sodales. Nulla metus dui, mattis a blandit nec, euismod volutpat metus. Pellentesque molestie cursus metus quis ti cidunt. Morbi sagittis eleifend tempor. Sed eget odio vitae ante ege st.

Aksel
Språkentusiast
Vivian Eileen
Position in the team
John Doe
Position in the team
100 % dedikerade

Vi tycker att språk är viktigt på så många sätt. Därför är vi dedikerade med att hjälpa dig hitta den bästa språkappen som kan lära dig att behärska ett helt nytt språk, eller bli bättre på ett du redan kan grunderna i.

Grundliga recensioner

Vi gör en grundlig genomgång av alla språkappar och kontrollerar allt från deras innehåll och lektioner till pris och abonnemang. Att göra det jobbet själv är en tidskrävande process, men eftersom vi har gjort det åt dig kan du dra nytta av våra recensioner och kontroller när du väljer app.

Kompetens

Vårt team består av språknördar som pratar åtminstone ett annat språk än svenska. Vi använder själva språkappar varje dag och vet därför vad man uppskattar i en bra app, och vad som inte är lika bra. Tack vare det kan du känna dig trygg med våra betyg och recensioner eftersom de är gjorda av människor som har ett intresse för språk precis som du.

Är du redo att komma igång?

Om du är redo att komma igång med att lära dig ett nytt språk har du kommit till rätt plats. Vi har gått igenom alla populära språkappar så att du kan avgöra vilken du ska välja för.